Select Page

Nieuws

HELLO @home

 

Vrienden en helden van Hello,

Het zal jullie niet zijn ontgaan dat wij Hello Festival 2021, na precies een jaar van onzekerheid hebben moeten cancelen. Met goed vertrouwen en ongekende drive kijken wij uit naar Hello Festival 2022! Wij hebben besloten om daarvoor helemaal opnieuw aan de tekentafel te gaan. Om met een schone lei en een frisse wind te starten. Jullie steun en vertrouwen doet ons muziekhart sneller kloppen! Onze dank hiervoor.

Echter zit ons één ding behoorlijk dwars.

Hello Festival is van jullie, Hello Festival is voor en door jullie! Het eerste weekend van juni zou in het teken staan van dansen, lachen, zingen, ontmoeten, genieten en beleven op de heilige gronden van Hello, onze geliefde Rietplas.

Wij hebben wat bedacht.

Kunnen jullie niet naar de Rietplas toekomen, dan brengen wij de Rietplas naar jullie! Zet met koeienletters 5 juni in de agenda want we gaan Hello bij je thuisbrengen. Hello @home

Een avondvullend programma met nog nooit eerder vertoonde live registraties, een kijkje in de keuken van de organisatie. Anekdotes en sterke verhalen, liveoptredens, muziek quiz en een blik op de toekomst. Dit allemaal met het volume op 10 en je favoriete drankje in de hand.

Om je festivalervaring compleet te maken hebben wij een rugtas vol met festivalgevoel samengesteld. Voor 2 personen,vol met lekkers en leuks! En niet te vergeten je unieke code om in te loggen. Natuurlijk zit in deze tas ook je quiz kaart. Speel mee en sla stijl achterover van de te winnen prijzen. Wil jij ook zo’n limited edition Hello tas? Voor €25,- ben jij een trotse bezitter.

De voorraad tassen is beperkt. Wees er dus snel bij!

Tot 5 juni aanstaande.

Hello

Ophalen van de rugtas

U kunt de rugtas(sen) ophalen bij De Grote Rietplas op vrijdag 4 juni van 16-20 uur en zaterdag 5 juni van 9-13 uur. U komt op de juiste locatie door op de Ericasestraat bij de rotonde de borden “Grote Rietplas” te volgen.

HELLO FESTIVAL 5 & 6 JUNI 2021 AFGELAST

Na precies een jaar van onzekerheid komt juni 2021 helaas te vroeg voor de 2e editie van Hello Festival. We hebben veel overwogen maar kwamen al snel tot één conclusie; Hello Festival is voor jullie. Jullie zijn de helden van Hello! De weg die wij als organisatie in 2019 zijn ingeslagen verdient een toekomst. Een toekomst waar samenzijn prioriteit nummer één is. Dansen, lachen, zingen, ontmoeten, genieten en beleven. In de voortdurende strijd tegen het coronavirus weten wij niet of wij dit kunnen garanderen. Met pijn in ons hart moeten wij daarom meedelen dat Hello Festival, in volle glorie, weer door ons georganiseerd gaat worden op 10 en 11 juni 2022.

Wij hebben besloten om daarvoor helemaal opnieuw aan de tekentafel te gaan. Om met een schone lei en een frisse wind te starten aan een nieuwe editie van Hello Festival 2022.

Dit houdt voor nu in, dat eenieder die een kaartje voor Hello Festival 2020 heeft weten te bemachtigen, zijn of haar ticketgeld voor eind april terug kan ontvangen.

Schone lei, schoon schip! Mocht je besluiten om het festival in deze erbarmelijke tijden een warm hart toe te dragen dan kan je ook je ticketgeld geheel of gedeeltelijk doneren dan zijn wij jou natuurlijk ontzettend dankbaar. Jij hebt dan bijgedragen aan het voortbestaan van Hello Festival en aan een nu al onvergetelijke editie op 10 en 11 juni 2022!