Sananda Maitreya

za 8 juni
16:10-17:20

Mainstage

en zijn band, The Sugar Plum Pharaohs

Maak je klaar voor een legendarisch optreden van Sananda Maitreya op het Hello Festival in Emmen op 8 juni 2024. Deze veelvoudig bekroonde artiest met meerdere platinaplaten en een Grammy zal zijn unieke geluid van Post Millennium Rock laten horen in een optreden dat de grenzen van muziek overstijgt. Met een carrière die decennia overspant, blijft Sananda Maitreya wereldwijd publiek betoveren met zijn krachtige vocalen, diepgaande lyriek en innovatieve benadering van muziek. Mis de kans niet om getuige te zijn van een live show die een onvergetelijke dag vol muzikale magie belooft. Sluit je aan bij ons om de blijvende impact van Sananda Maitreya te vieren, een muzikaal icoon dat het podium van het Hello Festival zal betreden met zijn tijdloze en eigentijdse geluid.

Hello Festival kondigt met trots aan dat Sananda Maitreya en zijn band, The Sugar Plum Pharaohs, toegevoegd zal worden aan de line up voor de aankomende editie op 8 juni. In wat beschouwd wordt als een buitengewone terugkeer naar de Nederlandse podia, zal de legendarische artiest het publiek betoveren met zijn unieke sound, tijdloze songs en onmiskenbare looks.

In de jaren 80 werd Sananda Maitreya onthaald als de nieuwe Prince en Michael Jackson, en zijn muzikale genie en charismatische podiumverschijning hebben hem tot een iconisch figuur gemaakt. Een romanticus met geloken slaapkamerogen en een licht hese, fluwele stem, Maitreya is niet alleen een begaafde zanger maar ook een virtuoze multi-instrumentalist en songwriter.

Het is een buitengewone eer om deze levende legende te mogen verwelkomen op Hello Festival. In 2007 stond hij voor het laatst op een Nederlands podium, en nu, een decennium en een half later, is Hello Festival verheugd om hem opnieuw te presenteren aan een nieuw publiek. Sananda Maitreya is zonder twijfel een bucketlist artiest en een van de grootste popsterren uit de jaren 80.

Met een reeks hits die de test der tijd hebben doorstaan, belooft Sananda Maitreya een onvergetelijke show neer te zetten. Onder zijn bekendste hits vallen: “Wishing Well”, “Dance Little Sister”, “Sign Your Name” , “Rain” en “If You Let Me Stay”,. Hello Festival, dat bekend staat om het presenteren van hoogwaardige artiesten en het creëren van een unieke festivalervaring, blijft trouw aan zijn reputatie door Sananda Maitreya aan de line-up toe te voegen. Mis deze kans niet om een levende legende in actie te zien op 8 juni.