Select Page

FAQ’s

Ik heb een ticket(s) voor Hello Festival gekocht via Ticketmaster. Krijg ik mijn geld terug?

Ja, je ontvangt een email van Ticketmaster. Check voor de zekerheid ook even je Spambox en ongewenste email. Volg de instructies en je krijgt voor eind april 2021 het volledige aankoopbedrag inclusief servicekosten terug op de rekening waarmee je de ticket(s) hebt gekocht. Als je geen mail van ticketmaster hebt ontvangen, neem dan contact op met klantenservice ticketmaster.

Ik heb een ticket gekocht via een ander onlineplatform dan Ticketmaster. Krijg ik in dit geval mijn geld terug?

Nee, tickets die niet bij een officieel voorverkoopplatform zijn aangeschaft kunnen niet door ons worden geretourneerd. We verzoeken je contact op te nemen met het platform waar je het ticket hebt gekocht.

Ik heb destijds een Voucher aangevraagd, maar zou bij nader inzien graag mijn geld retour ontvangen. Is dit mogelijk?

Ja, Ticketmaster stort het voucher bedrag terug op de rekening waarmee je de ticket(s) hebt gekocht. Tevens ontvang je een e-mail vanuit Ticketmaster met tekst en uitleg en de mogelijkheid tot een vrije gift.

Ik heb een vooropgezette tent via Festipi of FestiTent geboekt.

Ja, ook het aankoopbedrag van jouw accommodatie wordt vergoed. Neem contact op met de klantenservice van de desbetreffende organisaties en u wordt verder geholpen.

[email protected]
[email protected]

Ik heb een arrangement inclusief ticket via Center Parcs, Parc Sandur geboekt, krijg ik mijn ticketgelden terug?

Ja. Je kunt een mail verwachten van Center Parcs, Parc Sandur met uitelg hoe je je ticketgelden retour krijgt.

Ik heb een hard copy ticket gekocht bij Shell Pollux te Klazienaveen . Krijg ik mijn geld terug?

Ja. Stuur een mailtje naar [email protected] en onze customer service desk neemt contact met je op en zal zorg dragen voor de juiste afwikkeling.

Was het niet mogelijk om Hello Festival uit te stellen naar een later moment deze festivalzomer?

Uiteraard hebben we deze mogelijkheid onderzocht. De weg die wij als organisatie in 2019 zijn ingeslagen verdient een toekomst. Een toekomst waar samenzijn prioriteit nummer één is. Dansen, lachen en zingen. Ontmoeten, genieten en beleven. In de voortdurende strijd tegen het coronavirus weten wij niet of wij dit kunnen garanderen.

Keert Hello Festival in 2022 wel terug?

Hello yes! Alle informatie over de exacte datum, line-up, tickets en meer volgt later. Houd onze socials, website en nieuwsbrief (schrijf je hier in) in de gaten, we zien je volgend jaar.

Ik wil heel graag naar Hello Festival 2022 komen. Kan ik mijn ticket niet nog een jaar bewaren?

Nee. We willen niet nog een keer ticketgelden een jaar vasthouden. Tickets voor Hello Festival 2022 gaan op een later moment in de verkoop.

 

Verschuift het programma mee naar 2022?

Wij hebben besloten om helemaal opnieuw aan de tekentafel te gaan. Om met een schone lei en een frisse wind te starten aan een nieuwe editie van Hello Festival.

Ik baal als een stekker!… wat nu?

Wij begrijpen dit helemaal :(. We balen er net zo hard van als jij dat Hello Festival 2021 niet doorgaat. Geloof ons als we zeggen dat we er alles aan gedaan hebben wat binnen onze macht ligt om ons geliefde festival te organiseren, maar het bleek simpelweg onmogelijk. Om de pijn enigszins te verzachten, hebben we in de loop van dit jaar nog een aantal verrassingen in petto.

Hoe wordt ik een held van Hello?

Mocht u besluiten om ons in deze erbarmelijke tijden een warm hart toe te dragen en uw ticketgelden te doneren dan zijn wij u ontzettend dankbaar U heeft dan bijgedragen aan het voortbestaan van Hello Festival. Ook bestaat er de mogelijkheid voor een vrije gift. www.hellofestival.nl 

Ik heb een andere vraag. Wat nu?

Wij begrijpen dat er veel informatie op jou afkomt en dat er eventueel vragen onbeantwoord blijven. Stel deze gerust via [email protected] 

Ik wil graag Hello Festival middels een vrije gift een warm hart toe dragen. Kan dat?

Ja! Dat kan zeker. Je draagt bij aan een nu al onvergetelijke editie van Hello Festival 2022. Klik hier om een vrije gift te doen.

Ik heb hardcopy kaarten gekocht bij de ijsbaan tijdens Emmen On Ice. Hoe kan ik mijn geld terug

Stuur een email naar [email protected] je krijgt dan spoedig de instructies retour.