Hey DJ, doe jij mee?

Ben je beginnende DJ (tussen 13 en 20 jaar) en heb je altijd al eens je skills op een festival willen delen? Schrijf je dan nu in voor ons talentenontwikkelingsprogramma Hey DJ, oftewel de Road to Hellofestival!
Stel je voor, zonsondergang aan de oevers van de Grote Rietplas op Hellofestival. Fijn temperatuurtje, fijn sfeertje en jouw mix met summer vibes op de speakers.

St. Liefde voor Muziek heeft in samenwerking met Facet een talentenjacht ontwikkeld waarbij er twee Golden tickets te bemachtigen zijn om op Hellofestival te komen spelen! Schrijf je in en laat zien en vooral horen wat je kunt! Zie hieronder voor de technische spelregels en ga ervoor!

Technische spelregels Hey DJ

Bij het Strandhuus op Hellofestival past muziek met een fijne summervibe zoals bijvoorbeeld Tropical House, zodat de bezoekers zacht swingend van de zonsondergang kunnen genieten.

Je draait (en maakt) een set van 15 minuten in de voorbereiding; op Hello draai je maximaal een half uur.

Je draait 100% een eigen mix die niet vooraf opgenomen is

Je mag eigen geproduceerde tracks aan je mix toevoegen

Het gebruik van de sync-knop is toegestaan

Goed om te weten:

In Limbo draai je op een Pioneer CDJ3000 en DJM2000NXS2

Tijdspad Hey DJ,

the road to Hellofestival:
  • Lever je mix in tussen 1 februari en 1 april 2024 via het ‘bestand’ veld in het formulier.
  • Onze jury, bestaande uit Jan Willem Naaldenberg, DJ Roy en DJ Evander, zal de mixen beoordelen en voorzien van feedback.
  • Na uitvoerige beluistering door de jury wordt een eerste selectie Dj’s uitgenodigd om hun kunsten te vertonen in Limbo op 11 april aanstaande. Je ontvangt hiervoor een uitnodiging met alle ins en outs.
  • Na de presentatie in Limbo worden 4 Dj’s uitgenodigd om een Masterclass te volgen bij de bekende DJ/producer Chris Deluxe op 21 april aanstaande bij Facet in Emmen. Deze kennis kun je vervolgens toepassen om je mix te optimaliseren of een nieuwe mix te maken, want….
  • Op 11 mei spelen de 4 DJ’s hun nieuwe/uitgewerkte mix op Festival Ontluik in het Rensenpark.
  • Tijdens/Na Ontluik vindt er een nieuwe feedback en selectieronde plaats, waarna er 2 Golden Tickets voor Hellofestival worden uitgereikt. Met dit Golden Ticket speel je jouw mix in de Strandhuus Area van Hellofestival!