Tickets

Ticketverkoop hello festival 2022

Officiële tickets voor hello festival koop je via www.hellofestival.nl

Hello Festival VIP Ticket

Wil jij toegang tot het best bewaarde geheim van Hello? Het best verzorgde en meest uitgebreide festival VIP dorp van Nederland? stuur dan een mailtje naar richard@hellofestival.nl

Hello Festival dagticket

Hello Festival dagticket voor jongeren (tot 21 jaar; leeftijd op festival)

Hello Festival dagticket + camping + parkeerticket (gratis)

Hello Festival parkeerticket


hello festival campingticket (los) + parkeerticket (gratis)

hello festival staanplaatsticket
Iedereen die op de camping overnacht dien in het bezit te zijn van een campingticket. Kom je met een camper/caravan dan is 1 staanplaatsticket (ongeacht het aantal personen wat in de camper/caravan overnacht) verplicht. Bezoekers die met een tent komen, hebben dus geen staanplaatsticket nodig.

 

Center Parcs Parc Sandur hello festival arrangement

Combineer je bezoek aan Hello Festival met een ontspannen verblijf bij Center Parcs Parc Sandur. Het festivalterrein ligt op slechts 10 minuten fietsen en daarmee is het park dus dé ideale uitvalsbasis! Arrangementen zijn vanaf 10 september te boeken via www.centerparcs.nl/hellofestival.

Klik op de afbeelding voor een impressie van Center Parcs Sandur.

Tickets vanuit het buitenland

Voor bezoekers uit het buitenland  zijn tickets voor hello festival te bestellen via www.hellofestival.nl

Dagkassa

Wanneer hello festival voor aanvang van het festival niet uitverkocht is, dan kunnen dagtickets aan de kassa van hello festival worden gekocht. Je vindt ons bij de hoofdingang van het festivalterrein.
Let op! Tickets aan de kassa zijn duurder dan in de voorverkoop. Je kunt bij de kassa zowel contant betalen als pinnen (Maestro betaalpas, geen creditcard).

FAQ Tickets

Ik wil graag (mijn) kinderen meenemen, moeten zij ook een entreeticket kopen?

Kinderen meenemen is mogelijk, maar ze moeten in het bezit zijn van een geldig entreeticket. Hello festival heeft een gereduceerd tarief voor jongeren tot 21 jaar. Let op! De minimumleeftijd om zonder begeleiding het festivalterrein op te gaan is 16 jaar. Dit geldt ook voor de festival camping.

Minimumleeftijd

De minimumleeftijd om zonder begeleiding het festivalterrein op te gaan is 16 jaar. Dit geldt ook voor de festival camping.

Ik heb tickets gekocht via hellofestival.nl, maar ik heb ze nog niet ontvangen. Wat nu?

De tickets behoor je binnen 1,5 uur in je mailbox te ontvangen. Het zou kunnen dat de e-mail met de tickets in je spam of junkmail terecht is gekomen. Kun je de tickets hier ook niet vinden, neem dan contact op via info@eventree.nl.. 

Ik heb een ticket over, nemen jullie deze terug?

Nee, entreetickets worden niet teruggenomen.

Zijn er speciale tickets voor bezoekers met een beperking?

Nee, voor hello festival zijn geen speciale tickets voor bezoekers met een beperking verkrijgbaar. Er worden geen kortingen gegeven aan personen met een beperking of aan de begeleider. Iedereen betaalt dezelfde prijs.

Wij proberen het festival zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een beperking. Alle stages beschikken over een rolstoelpodium. Op het festivalterrein en de camping zijn sanitaire faciliteiten voor mensen met een beperking.

Ik heb een dagticket, kan ik dan op de festival camping overnachten?

Dat kan als er een campingticket en eventueel staanplaatsticket bijgekocht wordt. Deze tickets zijn los verkrijgbaar. Nog handiger is het om een combiticket aan te schaffen.