overnachten hello festival

Overnachten

campingbezoekers

Kom gezellig kamperen op onze festivalcamping. Er is volop ruimte voor je tent/camper/caravan of vouwwagen. Per tent/voertuig hebben we stroompunten beschikbaar en om je helemaal te ontzorgen, kun je ook vooraf een ontbijtje bestellen.

Ter info: Voor een Camper/Caravan/Vouwwagen is een Staanplaats Ticket verplicht. Dit ticket is ALLEEN voor de plaats. Alle personen die bij de Camper/Caravan/Vouwwagen horen, dienen daarnaast ook in het bezit te zijn van een Campingticket. Je krijgt er een gratis parkeerticket bij. Gasten met een tent hoeven dus geen staanplaats ticket aan te schaffen. In verband met brandveiligheid is het niet toegestaan om in de auto te overnachten.

Aanrijden

In de navigatie kan Boerweg, Emmen worden ingevuld. Vanaf daar kunt u de borden naar de hello-camping volgen.

Incheck

Onze incheck is geopend op vrijdag van 09.00 – 21.00 uur, op zaterdag van 09.00 – 11.00 uur. Om in te kunnen checken hebben we campingticket, staanplaatsticket (staanplaatsticket alleen wanneer je met een camper/caravan/vouwwagen komt) en je festivalticket nodig. Bij het inchecken alle tickets meenemen, zodat je meteen het juiste polsbandje ontvangt. We checken je ook in voor het festivalterrein, dat scheelt op zaterdag!

Camping hello

Douches en toiletten

De douches en toiletten zijn gratis voor onze kampeerders. Voor minder validen is een douche en toilet beschikbaar op het terrein van de caravans/campers. Er is geen mogelijkheid voor het ledigen van het chemisch toilet. Op zaterdag en zondag is er gelegenheid om een ontbijtje (of alleen koffie) te kopen op het kampeerterrein.

Vrijdagavond

Met veel plezier kunnen we ons “vaste” campingfeest weer aankondigen.

Om 18.00 uur gaat het festivalterrein open. Haal een drankje bij de bar en laat het feest maar beginnen. Uiteraard wordt de avond afgesloten mét live muziek.

Hello festival camping

Camper, Caravan, Vouwwagen

Enkel door de RDW als camper/caravan/vouwwagen gekeurde voertuigen worden toegelaten. Je camper/caravan/vouwwagen mag een maximale lengte hebben van 9 meter.

Openingstijden camping

De festival camping gaat open op vrijdag 9 juni om 09.00 uur en sluit zondag 11 juni om 12.00 uur. Het is niet mogelijk vooraf een plek te reserveren.

Faciliteiten

Op de camping zijn voldoende douches, toiletten en andere faciliteiten aanwezig voor een relaxt verblijf op de hello festival camping. Centerparcs Parc Sandur verzorgt dit jaar het uitgebreide ontbijt. Koop vooraf je ticket in onze ticketshop.