Overnachten

Overnachten

hello festival campingticket + parkeerticket (gratis)

hello festival staanplaatsticket
Voor een Camper/Caravan/Vouwwagen is een Staanplaatsticket verplicht. Dit ticket is ALLEEN voor de plaats. Alle personen die bij de Camper/Caravan/Vouwwagen horen, dienen daarnaast ook in het bezit te zijn van een Campingticket. Je krijgt er een gratis parkeerticket bij.

Gasten met een tent hoeven dus geen staanplaatsticket aan te schaffen. 

Center Parcs Parc Sandur hello festival arrangement

Combineer je bezoek aan hello festival met een ontspannend verblijf bij Center Parcs Parc Sandur. Het festivalterrein ligt op slechts 10 minuten fietsen en is dus dé ideale uitvalsbasis! Arrangementen zijn vanaf 10 september te boeken via www.centerparcs.nl/hellofestival.

 

Belangrijke info campingbezoekers

Aanrijden:
In de navigatie kan Boerweg, Emmen worden ingevuld. Vanaf daar kunt u de borden naar de hello-camping volgen.

Incheck:
Onze incheck is geopend op vrijdag van 09.00 – 21.00 uur, op zaterdag van 09.00 – 11.00 uur.

Om in te kunnen checken hebben we campingticket, staanplaatsticket (staanplaatsticket alleen wanneer je met een camper/caravan/vouwwagen komt) en je festivalticket nodig. Bij het inchecken alle tickets meenemen, zodat je meteen het juiste polsbandje ontvangt. We checken je ook in voor het festivalterrein, dat scheelt op zaterdag!

Douches en toiletten
De douches en toiletten zijn gratis voor onze kampeerders. Voor minder validen is een douche en toilet beschikbaar op het terrein van de caravans/campers.
Er is geen mogelijkheid voor het ledigen van het chemisch toilet.

Ontbijt
Op zaterdag en zondag is er gelegenheid om een ontbijtje (of alleen koffie) te kopen op het kampeerterrein.

Vrijdagavond
Met veel plezier kunnen we ons “vaste” campingfeest weer aankondigen.
Om 18.00 uur gaat het festivalterrein open en loopt de route langs een aantal foodtrucks met verschillend aanbod. Schuif gezellig aan met je bord, haal een drankje bij de bar en laat het festival maar beginnen. Uiteraard wordt de avond afgesloten mét live muziek.

  Camper/Caravan/Vouwwagen

  Enkel door de RDW als camper/caravan/vouwwagen gekeurde voertuigen worden toegelaten. Je camper/caravan/vouwwagen mag een maximale lengte hebben van 9 meter.

  Openingstijden festival camping

  De festival camping gaat open op vrijdag 10 juni om 09.00 uur en sluit zondag 12 juni om 12.00 uur. Het is niet mogelijk vooraf een plek te reserveren.

  Faciliteiten

  Op de camping zijn voldoende douches, toiletten en andere faciliteiten aanwezig voor een relaxt verblijf op de hello festival camping. Ook voor ontbijt (of alleen koffie) kun je terecht op festival camping.

  Huisregels

  Over het algemeen geeft het gedrag van onze gasten geen aanleiding om ze aan te spreken op de huisregels. Iedereen is goed te spreken en wil er een mooi feestje van maken. Maar, omdat wij alle terreinen in bruikleen hebben en moeten voldoen aan de strenge eisen op de vergunningen, ontkomen we er niet aan om een paar regels op papier te zetten.

  De camping is alleen voor campinggasten (in het bezit van een campingpolsbandje). Geen campingpolsbandje = geen toegang!

  De camping is alleen voor tenten, campers, caravans en vouwwagens toegestaan (dus niet voor de gelegenheid omgebouwde busjes, mpv’s, aanhangers of stationwagens) Enkel officieel door de rdw als camper/caravan gekeurde voertuigen worden toegelaten.

  Voorwaarde voor kamperen op de festivalcamping is derhalve het naleven van de huisregels in combinatie met een waanzinnig goed humeur.

  1. AANSPRAKELIJKHEID
  De festivalorganisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel, verlies/diefstal en/of beschadiging van goederen. Wel helpen wij u graag mocht bovenstaande zich voordoen.

  2. AFVAL
  Bij aankomst ontvangt u van ons een vuilniszak. Deze kunt u gebruiken om het afval gescheiden in de bijbehorende container te deponeren. Houd de kampeerplaats schoon en netjes en laat deze netjes achter na het kamperen.

  3. AUTO
  Na afkoppelen van de caravan en/of het uitladen van de tent en bagage moet de auto op de parkeerplaats worden gestald. De camping is autovrij.

  4. BARBECUES
  Alleen aluminium wegwerpbarbecues zijn toegestaan.

  5. DRANK/ETEN
  Eigen drank en etenswaren mogen niet mee naar het festivalterrein, we willen kruisbesmetting voorkomen.

  6. GASINSTALLATIES EN GROTE GASFLESSEN
  Alleen eenmalige gasflessen met een maximale inhoud van 450 gram zijn toegestaan.

  7. GETTOBLASTERS/GELUIDINSTALLATIES ANDERS DAN EEN POCKETRADIO/MOBIELTJE OF TABLET
  Deze zijn niet toegestaan op het campingterrein.

  8. GLAS
  Glaswerk is op het hele terrein verboden. 

  9. HANDEL
  Het is niet toegestaan om zonder toestemming van de organisatie goederen te verhandelen op het festivalterrein, de camping of de parkeerterreinen. 

  10. HUISDIEREN
  Huisdieren worden, mede voor hun eigen bestwil, niet toegelaten op de camping.

  11. MAXIMUM SNELHEID
  Maximumsnelheid op de camping is 5 km/uur. Voorkom dus dat je na het festival wordt geconfronteerd met een enveloppe van het CJIB.

  12. STROOM
  Er zijn stroomaansluitingen aanwezig. Je eigen Aggregaat op een aanhanger is niet toegestaan. Per eenheid is één 220V aansluiting aanwezig.

  13. TOEGANGSLEEFTIJD
  Personen onder de 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een verantwoordelijke meerderjarige. Voor alcoholverkoop gelden de wettelijke regels. Dus “nix 18”

  14. VUUR
  Vuur is gevaarlijk. Helemaal op een camping. Open vuur is dan ook ten strengste verboden. Hierop moeten wij streng toezien; ook ’s nachts en met camera’s. Er hangen op meerdere plekken op de camping brandblussers. Check bij aankomst waar deze zich bevinden.

  NIET NALEVEN HUISREGELS
  Niet naleven van de huisregels kan ertoe leiden dat onze gastvrijheid eindigt, wat in het slechtste geval verwijdering van het campingterrein tot gevolg heeft. U dient dus ten allen tijde de aanwijzingen van de camping stewards opvolgen. Wij werken met een vriendelijk waarschuwingssysteem, echter werkt deze maar 1 keer. Na de eerste waarschuwing volgt ons verwijderingssysteem.

  FAQ camping

  Minimumleeftijd voor festivalcamping?

  Personen onder de 16 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een verantwoordelijke meerderjarige.

  Plekje reserveren op de festivalcamping?

  Het is niet mogelijk vooraf een plek te reserveren.

  Auto naast de tent/ op de camping?

  Na afkoppelen van de caravan en/of het uitladen van de tent en bagage moet de auto op de parkeerplaats worden gestald. De camping is autovrij.

  Camper/Caravan/Vouwwagen?

  Enkel door de RDW als camper/caravan/vouwwagen gekeurde voertuigen worden toegelaten. Je camper/caravan/vouwwagen mag een maximale lengte hebben van 9 meter. 

  Voor een Camper/Caravan/Vouwwagen is een Staanplaatsticket van € 20,- verplicht. Dit ticket is ALLEEN voor de plaats. Alle personen die bij de Camper/Caravan/Vouwwagen horen, dienen daarnaast ook in het bezit te zijn van een campingticket.

  Maximale afmetingen tent?

  De grootte van een tent moet overeenkomen met het aantal personen dat daadwerkelijk in de tent slaapt. Dus bijvoorbeeld: niet met twee personen in een grote legertent, maar in een tweepersoonstent.

  BBQ op de camping?

  Alleen aluminium wegwerpbarbecues zijn toegestaan.

  Stroomvoorziening op de camping?

  Er zijn stroomaansluitingen aanwezig. Je eigen Aggregaat op een aanhanger meenemen is niet toegestaan. Per eenheid is één 220V aansluiting aanwezig.